Rondreis Spanje & Portugal ****

 • 9 overnachtingen in vier 3 en 4* hotels
 • Vlucht v.a. Eindhoven of Brussel Zaventem
 • Huurauto incl. verzekering en kilometers

van 749,- v.a. 524,-*p.p.

Ontdek de mooiste plekjes van Spanje en Portugal met deze 10-daagse rondreis. Nu inclusief huurauto en verblijf in 4 tophotels.

2421720_1414040628.2332_funddescription

Bijzondere 10-daagse rondreis Portugal en Spanje

 • Bezoek in 10 heerlijke dagen Porto, Santiago de Compostela, A Coruña en Vigo
 • Verblijf 9 nachten in 4 verschillende comfortabele hotels in Portugal en Spanje
 • Boek ook optioneel excursies en toegang tot diverse bezienswaardigheden bij
 • Inclusief retourvlucht v.a. Eindhoven of Brussel Zaventem en 10 kg handbagage
 • 10 dagen uw eigen huurauto inclusief alle kilometers en verzekeringen

Inclusief

 • 3 overnachtingen in Hotel Tryp Porto Centro in Porto
 • 2 overnachtingen in Hotel A Tafona de Peregrino in Santiago de Compostela
 • 2 overnachtingen in Hotel Zenit Coruña in A Coruña
 • 2 overnachtingen in Hotel Axis Vigo in Vigo
 • Retourvlucht vanaf Eindhoven of Brussel Zaventem
 • 10 kg handbagage. Extra bagage dient tijdens het online inchecken bijgeboekt te worden bij de luchtvaartmaatschappij (tegen betaling)
 • Huurauto inclusief alle kilometers en verzekeringen

Exclusief*

 • Boekingskosten € 20,- per boeking
 • Brandstof en kosten voor tolwegen
 • Ruimbagage
 • Ontbijt

2santiago_de_compostela

Data en prijzen

De actieprijs v.a. € 524,- per persoon geldt op de volgende data:
Eindhoven Juni: 14, September: 14
Brussel Zaventem April: 13, Juni: 8 en 14

De actieprijs v.a. € 554,- per persoon geldt op de volgende data:
Eindhoven Mei: 10 en 18, Juni: 8
Brussel Zaventem Mei: 10 en 18, Juni: 26

De actieprijs v.a. € 574,- per persoon geldt op de volgende data:
Eindhoven
Mei: 29, Juni: 26
Brussel Zaventem April: 21, Mei: 29, September: 23

De actieprijs v.a. € 584,- per persoon geldt op de volgende data:
Eindhoven September: 4 en 23

De actieprijs v.a. € 624,- per persoon geldt op de volgende data:
Eindhoven April: 21, Mei: 1, Augustus: 29
Brussel Zaventem Mei: 1, Juli: 3 en 13, Augustus: 17 en 29, September: 14

De actieprijs v.a. € 674,- per persoon geldt op de volgende data:
Eindhoven April: 13, Juli: 3 en 13, Augustus: 17
Brussel Zaventem September: 4

De actieprijs v.a. € 724,- per persoon geldt op de volgende data:
Eindhoven April: 3, Augustus: 10
Brussel Zaventem April: 3, Juli: 22, Augustus: 10

De actieprijs v.a. € 784,- per persoon geldt op de volgende data:
Eindhoven Juli: 22

*Het weergegeven kortingspercentage is berekend over de boekingssom exclusief eventuele bijkomende kosten zoals administratie- of boekingskosten. Eventuele bijkomende verplichte variabele kosten staan op de actiepagina vermeld onder ‘exclusief’.

Porto-Portugal

Rondreis

Dag 1: Porto
U vliegt vanuit Eindhoven of Brussel Zaventem naar Porto waar de huurauto voor u klaar staat. In ca. 30 minuten rijdt u naar het Hotel Tryp Porto Centro 3*** waar u de eerste nacht zult doorbrengen.

Het hotel is gelegen in het mooie centrum van Porto nabij diverse bezienswaardigheden en gezellige restaurants en bars. De kamers van het Tryp Porto Centro Hotel hebben een parketvloer en moderne houten meubels. Ze zijn tevens uitgerust met een minibar en een eigen badkamer met een haardroger.

Dag 2 en 3: Santiago de Compostela
In de ochtend vertrekt u naar Santiago de Compostela in het noorden van Spanje, de regio Galicië (reistijd ca. 1.5 uur). Dit is zonder enige twijfel 1 van de meest authentieke streken van Spanje. Santiago de Compostela staat bekend om haar prachtige kathedraal en natuurlijk ook als aankomstplaats van de welbekende pelgrimstochten.

U verblijft 2 nachten in Hotel A Tafona de Peregrino 3*** in het centrum van Santiago de Compostela. Dit typische Galicische huis heeft 14 kamers en is voorzien van luxe en toch heeft het z’n authenticiteit weten te behouden. Een genot om hier te verblijven! U verblijft in een nette kamer met airconditioning. In de gemeenschappelijke ruimtes kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Op dag 3 heeft u de gehele dag de tijd om Santiago de Compostela te ontdekken. Vanaf het hotel bent u snel bij vele bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende kathedraal van Santiago de Compostela en Plaza del Obradoiro. Desgewenst kunt u een rondwandeling met gids boeken (exclusief).

Dag 4 en 5: A Coruña
In de loop van vandaag rijd u richting A Coruña, gelegen in het noordelijke gedeelte van Galicië (reistijd ca. 1 uur). U verblijft hier 2 nachten in Hotel Zenit Coruña 4****, op loopafstand van de haven en direct gelegen naast het strand en het centrum van deze schitterende stad. De geluiddichte kamers van het Zenit Coruña hebben een chique inrichting in zachte tinten. In alle kamers vindt u een bureau en een eigen badkamer met een haardroger.

Op dag 5 geniet u van al het moois wat A Coruña te bieden heeft, zoals het Palacio de la Ópera, het Teatro Rosalía de Castro en de evenementenhal Coliseum. De stad beschikt ook over 25 expositiezalen, waarvan de bekendste de Fundación Barrié de la Maza en Fundación Maria José Jove zijn. Het beroemde kenmerk van het straatbeeld van A Coruña zijn de enorme glazen balkons of serres die soms hele verdiepingen van een gebouw kunnen beslaan. De bekendste sportclub is Deportivo de La Coruña, de voetbalclub die in de Primera División van Spanje speelt. Desgewenst kunt u een rondwandeling met gids boeken (exclusief).

Dag 6 en 7: Vigo
Op dag 6 rijdt u richting Vigo, gelegen aan de noordwest kust van Spanje (reistijd ca. 1.5 uur). Deze schitterende stad is favoriet bij de Spanjaarden die woonachtig zijn in Galicië. Vanuit alle omliggende regio’s komen de inwoners hier graag naartoe voor hun benodigdheden maar ook voor een bezoek aan het strand. Natuurlijk bezoekt men ook de diverse kerken, musea and vele andere bezienswaardigheden.

Vanuit A Coruña komt u onder meer langs Pontevedra. Dit schitterende plaatsje wordt ook wel het Marbella van Spanje genoemd. De beter gesitueerden uit het Noorden van Spanje hebben hier vaak een 2e woning enhet strand is hier vele malen mooier dan aan de diverse costa’s. Ook de sfeer is fantastisch. Er komen hier relatief weinig toeristen waardoor het zeer authentiek en ongerept aandoet,

Hier verblijft u 2 nachten in Hotel Axis Vigo 4****.

Dag 7 is ter vrije besteding in Vigo. Ook hier geldt dat wij graag een georganiseerde rondwandeling met gids voor u verzorgen die u meeneemt naar alle bezienswaardigheden.

Dag 8 en 9: Porto
In de loop van vandaag rijdt u weer terug richting Porto (reistijd ca. 1 uur) en logeert u nog 2 volle nachten in Hotel Tryp Porto Centro 3***.

Dag 10
Deze dag vertrekt u (afhankelijk van uw vertrektijd) weer naar de luchthaven van Porto om de reis huiswaarts te aanvaarden.