Malaga – Estepona

Algemeen
Estepona is een prachtig Andalusisch dorp aan de Costa del Sol op 20 km afstand van Marbella. Het is gelegen tussen de bergen en het strand. Een kilometers lang zandstrand met een al even lange wandelboulevard. De haven van Estepona biedt een mooi schilderachtig tafereel van dit van oorsprong echte vissersdorp, waar op zondag de wekelijkse markt gehouden wordt. Op woensdag is de markt in het dorp. In dit dorp vind je ook de wereldberoemde Spaanse rijschool. Het 500 jaar oude dorp met z’n authentieke stadskern is zeker een wandeling waard. Idyllische steegjes met betaalbare Spaanse winkels en restaurantjes, zoals ook tapas- bars, sieren het straatbeeld. Dat Estepona oud is kenmerkt zich ook door de vele oude kerken, torens en uiteraard de ruïne van het kasteel van St. Louis. Hoewel het dorp je de sfeer van vroeger doet inademen, is er genoeg te doen voor de moderne en/of sportieve mens. Op het strand worden regelmatig sportevenementen gehouden. Het dorp wordt daarnaast omringd door een vijftiental golfbanen, zeer luxe hotels en schitterende appartementen.

Bezienswaardigheden
De appartementen die wij aanbieden zijn gelegen op een unieke locatie direct aan zee met een heerlijk zandstrand en een magnifiek panoramisch uitzicht. Ook zijn de appartementen omgeven door een schitterende urbanisatie. De appartementen zijn allen te bereiken via een lift. Indeling: keuken, salon, 3 ruime slaapkamers,waarvan een met een tweepersoonsbed, een met twee éénpersoonsbedden en een met een éénpersoonsbed. Tevens is er een opklapbed aanwezig. Moderne badkamer, toilet, hal en een ruim terras.

De appartementen zijn voorzien van een portier. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Beddengoed en handdoeken zijn ruim voor handen en men heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een cleaninglady. Over de vele bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving zijn op aanvraag folders te verkrijgen.

Prijzen
juni – juli – augustus: v.a. 800 euro per week
mei – september – oktober: v.a. 650 euro per week
overige maanden v.a. 500 per week
Prijzen zijn incl. BTW