castellon – marina d’or – gran duque ****

Hotel description
Dit grote, in 2007 gebouwde  Hotel Gran Duque 4 * is een nieuw en prachtig 4-sterren hotel bijna gelegen aan de zeewater Cientifc Spa, Dit hotel heeft 564 kamers. 18 daarvan zijn zeer toegankelijk voor gehandicapten. Alle kamers hebben een groot terras met uitzicht op het
gehele vakantieresort. Een genot voor het oog.

Services
INCLUSIEF: Buffet restaurant, gespecialiseerd in de Mediterrane keuken, drankjes zijn inbegrepen bij de maaltijden (huiswijn, mineraalwater, frisdranken en verschillende Spaanse biersoorten). Marina D’Or miniclub (Valparaiso gebouw begane grond) voor ‘kinderen’ tussen 3 en 12 jaar oud. Geopend in het weekend, op feestdagen en van 16 juni tot 12 september. Spa met ultraviolette stralen, sauna, fitnessruimte, overdekt zwembad en jacuzzi’s. Buitenzwembad en solarium (in het seizoen). Bij de receptie vindt u dagelijks een selectie aan dagbladen en kunt u gebruik maken van WIFI. Verder is er ook een cafetaria.

Optional services
Optionele diensten (raadpleeg de prijzen en beschikbaarheid): Coffee Bar. Parkeergelegenheid kapper. Gezondheids- en schoonheidsprogramma’s in het medische centrum. Sport (tennis, Paddel en squash). Begeleiding speeltoestellen. Wasservice. Gemeenschappelijke salons.  Shoppingcentrum.
Alle kamers zijn voorzien van een complete badkamer, haardroger, airconditioning, telefoon, satelliet-tv, achtergrondmuziek en een kluisje. Terrassen hebben een prachtig uitzicht op het Marina D’Or vakantieoord, de Middellandse zee of de bergen.