Granada – Balneario lanjarón ***

Algemeen
BALNEARIO DE LANJARÓN, een ideale bestemming om u eens extra te verwennen.

Lanjarón staat al 250 jaar bekend om haar warmwaterbronnen. Eind 19e eeuw verwierf het internationale bekendheid en werd het kuuroord bezocht door leden van koningshuizen en bekende personen zoals Virginia Wolf, Bertrand Russell en Federico Garciá Lorca.
Het kuuroord en hotel zijn gelegen ten zuiden van het natuurpark Sierra Nevada en worden omringd door de karakteristieke omgeving van de Alpujarra.

Bezienswaardigheden / Faciliteiten
Het hotel is in 2012 opgeleverd en de moderne faciliteiten contrasteren mooi met het traditionele badhuis van 1928. Het restaurant biedt gezonde maaltijden die geënt zijn op de lokale traditionele recepten en speciale dieet programma’s.
De zuiverheid van de zes minerale en medicinale bronnen, de kwaliteit van de behandelingen en de locatie in het idyllische landschap van het Nationale Park Sierra Nevada en Alpujarra, ten zuiden van Granada, maken het hotel en kuuroord tot een unieke plek om helemaal tot rust te komen, aan je gezondheid te werken en weer helemaal opgefrist terug te keren naar het leven van alledag. Maak ook eens een wandeling door de prachtige natuur en ontdek de pittoreske dorpjes, die zo typerend zijn voor de streek. Een bezoek aan de prachtige stad Granada mag u uzelf niet onthouden!

Er is een zeer uitgebreid Spa-programma beschikbaar met behandelingen gericht op schoonheid, anti-aging en algemeen welzijn en totale ontspanning. Allerlei soorten massages, hydro-behandelingen, gezichts- en lichaamspakkingen; alles gericht op uw rust en welzijn.

Tot de andere faciliteiten van het hotel behoren o.a. diverse zwembaden, parkeergelegenheid, spelletjes voor de kinderen, autoverhuur en het boeken allerlei andere activiteiten in de prachtige omgeving.