Dit behoort tot de beste tot nog toe!

Beste Esperanza,

De door Espana Exclusiva georganiseerde rondreis door Midden-Spanje was een groot succes! Wij hebben de afgelopen jaren al heel wat reizen met ons 4-en gemaakt en naar heel uiteenlopende gebieden, maar dit behoort tot de beste tot nog toe!

Prachtige steden, veel cultuur, historie, natuur en plezierige mensen. Wat wil je nog meer. De route was goed gekozen en de afstanden niet te groot. De hotels waren zonder uitzondering uitstekend, evenals de gereserveerde restaurants. Zoals het restaurant La Amistad in Guijuelo: wat een heerlijk vlees! Maar ook daarbuiten hebben we steeds uitstekend gegeten en – in vergelijking met Nederland – tegen zeer redelijke prijzen.  We hebben vrijwel alle adviezen gevolgd en daardoor bijvoorbeeld ook het prachtige middeleeuwse dorp Pedraza bezocht. Heel bijzonder! Ook de gidsen waren steeds prima, dus wij hebben heel wat geleerd en gezien van de Spaanse geschiedenis. Voor ons dat altijd een belangrijk onderdeel van een reis.

De enige die wij niet hebben ontmoet is Yaya Basaran Conde, die wij bij de lunch zouden treffen in Toledo. Wij hebben niettemin uitstekend gegeten in het gereserveerde restaurant La Hacienda del Cardenal (reservering was op haar naam).

Kortom, wij hebben zeer genoten van deze magnifieke reis, waarvoor wij je hartelijk willen danken!! Uitstekend georganiseerd, een echte aanrader voor veel mensen!

met vriendelijke groet,

Dick Roest