Tenerife – playa de fañabe – castalia park

adonis_header

Omschrijving
Adonis Resorts is opgericht om een fantastische familie vakantie-ervaring te bieden aan de vakantieganger die zich thuis wil voelen in een prettige en vertrouwde sfeer. Iedere klant zal genieten van onze heerlijke warme familiesfeer. Aan iedere klant (van groot tot klein) bieden wij de beste zorg, een warme glimlach en een zorgvuldige service, want onze taak is om onze klanten het ultieme thuisgevoel te geven.

Adonis Resorts begeleidt haar personeel met enthousiasme om een goed team te creëren en een optimale dienstverlening te verkrijgen zodat onze klanten zich vanaf het eerste moment al zeer welkom voelen op ons resort.

Adonis biedt 688 appartementen in vier verschillende gebieden:
Castalia Park (106),
The Heathers (94) en
Hotel Isla Bonita (439 kamers)
Hotel Adonis Hoofdstad (49 kamers).
Deze vier complexen nodigen onze klanten uit om een zeer aangenaam verblijf in ons resort te ervaren.
Meer informatie op http://www.adonisresorts.com/en/

cas_beelden

Services
Castalia Park is gebouwd in 1991. Dit Aparthotel is ontworpen met een twee verdiepingen tellend gebouw en is in 1998 gerenoveerd.
Castalia Park is een charmant appartementencomplex en ligt in het zuiden van Tenerife in de badplaats Playa Fanabe – Costa Adeje, op
slechts 5 minuten lopen van het beroemde toneelstuk “Duke” en “Fañabe.”

Adonis Resorts is gelegen op het strand van Fanabe in Costa Adeje, naast de beroemde Playa del Duque, het adres is Avenida Bruselas 5,7,8
(Castalia Park Apartments, beide appartementen en Hotel Isla Bonita). TFS Sur Reina Sofia Airport,: slechts 20 minuten rijden met de auto, een taxi of bus. Norte Los Rodeos Airport, 65 minuten met de auto en 85 minuten met de bus.

Entertainment
Gedurende de dag wordt een breed en gevarieerd entertainmentprogramma voor alle leeftijden aangeboden. De nachten komen tot leven
in onze bars en lounges met dans, live muziek, disco’s en internationale shows.
In de middag zijn er activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Ook wordt er vooraf een drankje voor al onze gasten aangeboden.

Activiteiten
Loro park
Rock Story
Siam park
Natuurexcursies Tenerife
Vulkaan El Teide
Trecking
Golfcourses (18 en 9 holes)
Vitanova Spa
Onderwatersafari
Aqua Club
Termal spa
La Palma
La Gomera

Prijzen: Vanaf 33 euro per persoon all inclusive.


Vraag informatie aan over deze bestemming


Uw naam (verplicht)

Uw E-mailadres (verplicht)

Uw bericht