Cursus Spaans

Spaanse-les-431x200

Leer Spaans temidden van de Spaanse cultuur!
Tijdens deze reis verblijven we in de kustplaats Calella in het luxe hotel Florida Park. Het hotel beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een fitness ruimte en spavoorzieningen. Een wandeling van enkele minuten brengt u naar het strand. Vanuit Calella vertrekt er een trein naar alle plaatsen aan de kust, waaronder Barcelona. Genoeg te doen buiten het programma om!
Kijk hier voor meer informatie over het hotel.

De Spaanse lessen worden in het centrum van Calella gegeven door een gerenommeerd taleninstituut. Elke morgen van 10 tot 1 uur wordt er hard gestudeerd om de taal onder de knie te krijgen. Net als voor alle Spanjaarden is het daarna tijd voor een uitgebreide lunch.
Na de lunch is er alle tijd om de omgeving te verkennen. Uw begeleider zal u vergezellen naar de markt, u meenemen naar het strand en niet te vergeten de heerlijke Spaanse cultuur eigen maken.

Andere (optionele) activiteiten tijdens deze reis kunnen zijn: wandelen, nordic walking, golf, tennis, rondleiding door Barcelona met gids, winkelen o.l.v. een deskundige gids, bezoek aan een bodega, wateractiviteiten zoals surfen, catamaran etc. Neem met ons contact op om een programma samen te stellen dat geheel aan uw wensen voldoet.
Klik hier voor een voorbeeld van het weekprogramma.

Als u er ook voor kiest om de Spaanse kooklessen te volgen, krijgt u 3 lessen van elk 2 uur van de creatieve en veelzijdige kok van het restaurant van het Florida Park Hotel. Van hem leert u de échte Spaanse keuken (basisrecepten en de succesvolle recepten van QE&H hotels)! Een uitdaging, want deze lessen worden in het Spaans gegeven. En daarna kunt u elkaar verrassen met wat u die avond zelf heeft bereid!

Alle activiteiten worden in samenwerking met All Events Hotels georganiseerd. Het minimum aantal deelnemers per groep is 5.

Kosten:
EUR 399,00 per persoon (EUR 540,00 inclusief de kooklessen) op basis van half pension, inclusief begeleiding ter plaatse.
De vlucht naar Barcelona is hierbij niet inbegrepen. Wel zorgen wij voor vervoer van en naar het hotel vanaf de luchthaven. Ook kunnen er meerkosten in rekening gebracht worden voor de bovengenoemde optionele activiteiten.


Vraag informatie aan over deze bestemming


Uw naam (verplicht)

Uw E-mailadres (verplicht)

Uw bericht