Groepsreizen

NAVARRA
Een week Navarra met España Exclusiva is acht dagen genieten van cultuur, Spaanse gastvrijheid en de mooiste bezienswaardigheden van de streek.

Zondag
Zondag is de dag van aankomst in Bilbao. Hier wordt een bezoek gebracht aan het Guggenheim museum. Een welkomstborrel in Café Iruna en een Tapas-proeverij in restaurant Baserri mogen niet ontbreken op het programma, voordat we ons naar Hotel Maissonnave begeven voor een verkwikkende nachtrust.

Maandag
Uitgerust en verzadigd na een heerlijk ontbijt vertrekken we uit Pamplona om een bezoek te brengen aan de Otazu-bodega’s en een wijnproeverij. Hier wordt tevens geluncht. In de middag reizen we af naar Olite en bezoeken we het koninklijk paleis aldaar. We dineren en overnachten in hotel La Joyosa Guarda.

Dinsdag
Vandaag brengen we een bezoek aan het indrukwekkende natuurpark in Bardenas Reales. Na een uitgebreide lunch bezoeken we het klooster De la Oliva en vervolgens de Lagune van Pitillas. De avond en nacht brengen we door in Olite.

Woensdag
Halverwege de eerste week brengen we een bezoek aan het middeleeuwse dorp Ujue en de Bodegas van Aristu. De lunch verzorgen we samen in een kookworkshop ‘De gevoelskeuken’. Na onder meer een proeverij van de zeer bekende traditionele en moderne keuken van Navarra, wat ook wel de beste keuken van Spanje wordt genoemd, bezoeken we Foz de Lumbier. Tijdens deze prachtige wandeling is een fototoestel een must; zeker voor vogelliefhebbers. We sluiten de woensdag af met een bezoek aan het klooster van Leyre en een overheerlijk diner in restaurant Turbal in Olite.

Donderdag
Natuurpark Bertiz is een must bij een bezoek aan Navarra, dus daar beginnen we de dag mee. Na een bezoek aan Elizondo vertrekken we naar restaurant Beola in Almandoz. Hierna rijden we terug naar Pamplona, waar de middag vrij in te vullen is. We logeren in hotel Maissonnave.

Vrijdag
Na een stop in de vallei Ibaneta bezoeken we Colegiata en gaan we voor een lunch naar El Molino in Roncesvalles. Halverwege de middag zijn we weer terug in Pamplona, waar de middag wederom zelf ingevuld kan worden. Overnachting in hotel Maissonnave.

Zaterdag & zondag
In de ochtend bezoeken we de Vallei del Perdón, Santa María de Eunate, Puenta la Reina en Estella.


Vraag informatie aan over deze bestemming


Uw naam (verplicht)

Uw E-mailadres (verplicht)

Uw bericht